Home » Kosten boekhouder ZZP

Kosten boekhouder ZZP.

Bent u zzp’er en bent u op zoek naar een boekhouder zonder hoge kosten? Staat u op het punt als zzp’er of freelancer te beginnen en bent u op zoek naar een boekhouder? Dan bent u bij Practical Personal aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor boekhouding, aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, fiscaal advies en belastingadvies. Wij helpen u graag verder met uw onderneming. Zonder onnodige kosten!

Jaar
ervaring
0
Tevreden
klanten
0 +

Wat zijn de kosten van een boekhouder?

Als zelfstandig ondernemer heeft u al genoeg om aan te denken. Uw bedrijf draaiende houden, contact onderhouden met klanten, nieuwe contacten leggen, administratie bijhouden en dan ook de boekhouding en de belastingaangifte nog. Voordat u het weet zorgt de drukte van de dag ervoor dat u stapels met administratie heeft liggen waar u maar niet aan toe komt. Kortom, tijd om een boekhouder in te schakelen.

De kosten van een boekhouder hoeven niet te hoog te zijn. Het is de juiste verhouding van kwaliteit en kosten die je in overweging neemt. En dit telt natuurlijk ook mee: terwijl wij ervoor zorgen dat de administratie op orde is, kunt u ondertussen nieuwe contacten, klanten en stakeholders werven en uw onderneming laten groeien!

Onze service voor u als zzp’er gaat verder

Wat betreft de kosten: voor een vast bedrag per maand verwerken wij alle administratie en verzorgen wij de belastingaangiften. Dat gebeurt online, zodat u altijd en overal de boekhouding kunt inzien. Voor een indicatie van de kosten kunt u op onze website de tarieven bekijken.

Wij staan voor:

  • Passie voor u en uw onderneming
  • Heldere afspraken
  • Up-to date boekhouding voor een duidelijke koers

Wat klanten over ons zeggen

Bart van den Bosch

  • Uitstekend administratiekantoor voor een prima prijs. Zit er nu al 6 jaar en nog steeds naar volle tevredenheid.
 

John Maree

  • Marieke Scheepens eigenaar van Practical Personal is een flexibel persoon die op het gebied van financiële administratie haar mannetje staat. Er is een proactieve houding inzake financieel en fiscaal advies richting onze organisatie. Een snelle en goede verwerking van onze boekhouding resulteren in een maandelijks up-to-date status.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Practical Personal heeft de juiste verhouding getroffen tussen het leveren van kwaliteit en de kosten die de klant daarvoor betaalt. Ons kantoor is breed gespecialiseerd en heeft de nodige expertise in huis, waardoor we u als ondernemer volledig kunnen ontzorgen.

 

Een greep uit waar we u mee kunnen helpen:

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismaken met ons administratiekantoor? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs. Of u nu voor belastingaangifte, loonadministratie of het oprichten van uw onderneming bij ons aanklopt, Practical Personal helpt u graag verder!

Wij geven u graag advies op het gebied van.

Eenmanszaak

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

V.o.f. / maatschap

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Besloten vennootschap

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Holding

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Vereniging en stichting

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Second opinion

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

TELEFOONNUMMER
+31 (0)30 340 0013
E-MAILADRES
info@practical-personal.nl
ADRES
Lorem ipsumlaan 62 2415 QR Leiden

Neem gerust contact met ons op.