Home » Over ons

Wij werken vandaag aan morgen.
Daardoor weet u waar u aan toe bent. Nu… en in de toekomst.

Over Practical Personal.

Administraties bijhouden is superleuk. Laten wij dat statement nou eens maken! Maar waarom vraagt u zich af? Het is toch alleen maar bonnen en facturen verzamelen en daar de BTW uithalen omdat de belastingdienst dat wil!? Of toch niet? Is het misschien veel meer dan dat éne noodzakelijke?

Je zou het zo kunnen zeggen: een onderneming zonder correcte administratie is als een boot zonder roer of sterker, zonder kompas. Geen inzicht betekent regelmatig bezig zijn met, investeren in of bezuinigen op gebieden die niet bijdragen aan het doel van de onderneming.

Bij Practical Personal zien we niet alleen de noodzaak van een correcte administratie, maar we vinden het ook nog eens leuk. Want als cijfers op zijn plek beginnen te vallen, kan er koers bepaald worden en bijgestuurd worden in de juiste richting.

Wij als Practical Personal houden van een helikopterview en kunnen dit ook beter doen, omdat we wel passie hebben voor u en uw onderneming, maar toch vanaf een afstand daarnaar kijken.

Door gedrevenheid, klantvriendelijkheid en heldere afspraken komen we tot dit resultaat: een up-to-date boekhouding en daarmee koers bepalen.

Ons team


Marieke Scheepens


Directie & Relatiemanagement


Roderik Scheepens


Directie & Automatisering


Karien Kruyswijk


Financieel administratief medewerker


Hennie Ummels


Financieel administratief medewerker


Jiska Meesters


Office Manager


Hidde Schaapman


jr. Aangifte medewerker
TELEFOONNUMMER

+31 (0)30 340 0013

E-MAILADRES

info@practicalpersonal.nl

ADRES

Meidoornkade 22 unit 0.11
3992 AE Houten

Neem contact met ons op