Home » BTW terugvragen zzp

Administratie-kantoor Utrecht.

Bent u zzp’er of freelancer en bent u op zoek naar een goede boekhouder? Staat u op het punt als zzp’er of freelancer te beginnen of bent u op zoek naar een nieuwe, goede boekhouder? Dan bent u bij Practical Personal aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor boekhouding, aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, fiscaal advies en belastingadvies. Wij helpen u graag verder met de groei van uw onderneming. Nu en in de toekomst!
Jaar
ervaring
0
Tevreden
klanten
0 +

Een goede boekhouder = een groot goed

Als zelfstandig ondernemer of zzp’er heeft u al genoeg om aan te denken. Uw bedrijf draaiende houden, contact onderhouden met klanten, nieuwe contacten leggen, administratie bijhouden. Dan wilt u niet dat u daar bovenop ook nog uw boekhouder moet controleren! Kortom, hoog tijd om een goede boekhouder te vinden.

Als u de administratieve zaken en belastingaangifte met een gerust hart kunt uitbesteden, schept dat voor u meer ruimte, tijd en energie om te focussen op uw core business. En dat is natuurlijk ontzettend belangrijk: terwijl wij ervoor zorgen dat de administratie en belastingaangiften op orde zijn, kunt u ondertussen nieuwe contacten, klanten en stakeholders werven en uw onderneming laten groeien! Zonder zorgen!

Onze service als boekhouder gaat verder

Voor een vast bedrag per maand verwerken wij alle administratie en verzorgen wij de belastingaangiften. Dat gebeurt goed, dankzij de ruime fiscale kennis van zaken. En dat gebeurt online, zodat u altijd en overal de boekhouding kunt inzien. Wij bewaren en bewaken de gegevens én daarnaast krijgt u deskundig advies en slimme tips. Voor een indicatie van de kosten voor zzp’ers kunt u op onze website de tarieven bekijken.

Wij staan voor:

  • Passie voor u en uw onderneming
  • Heldere afspraken
  • Up-to date boekhouding voor een duidelijke koers

Wat klanten over ons zeggen

Bart van den Bosch

  • Uitstekend administratiekantoor voor een prima prijs. Zit er nu al 6 jaar en nog steeds naar volle tevredenheid.
 

John Maree

  • Marieke Scheepens eigenaar van Practical Personal is een flexibel persoon die op het gebied van financiële administratie haar mannetje staat. Er is een proactieve houding inzake financieel en fiscaal advies richting onze organisatie. Een snelle en goede verwerking van onze boekhouding resulteren in een maandelijks up-to-date status.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Practical Personal zorgt niet alleen voor goede boekhoudingen voor zzp’ers of freelancers, maar helpt ook bij diverse andere zaken. Ons kantoor is breed gespecialiseerd en heeft de nodige expertise in huis, waardoor we u als ondernemer volledig kunnen ontzorgen.

 

 

Een greep uit waar we u mee kunnen helpen:

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismaken met ons administratiekantoor? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs. Of u nu voor belastingaangifte, loonadministratie of het oprichten van uw onderneming bij ons aanklopt, Practical Personal helpt u graag verder!

Wij geven u graag advies op het gebied van.

Eenmanszaak

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

V.o.f. / maatschap

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Besloten vennootschap

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Holding

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Vereniging en stichting

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

Second opinion

v.a. €100,- p.m.

Lees meer

TELEFOONNUMMER
+31 (0)30 340 0013
E-MAILADRES
info@practical-personal.nl
ADRES
Lorem ipsumlaan 62 2415 QR Leiden

Neem gerust contact met ons op.